HoldLux Apartmanok, Sárvár

Október 23. (min. 2 éj)
HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj)
Ajánlat leírása
  • Szállás
  • Önellátás
  • Parkolás
  • Wifi használat
Teltház! Ez a csomag jelenleg nem foglalható!

HoldLux Apartmanok, Sárvár

A HoldLux Apartmanok Sárvár belvárosának csendes, zöld övezetében, a Hold utcai üdülő apartman-épületének első emeletén találhatók. Előnyös helyzetük a békés pihenés mellett a városközpont, a gyógyfürdő (1300 méter), a Nádasdy-vár (200 méter), a Sárvári Arborétum (600 méter), a Fő tér és a Batthyány sétálóutca (550 méter) gyors, gyalogos megközelítését is biztosítja.
HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj) HoldLux Apartmanok Sárvár - Október 23. (min. 2 éj)
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása
Az exkluzívan berendezett, családbarát apartmanok légkondicionáltak, felszerelt konyhával és zuhanyfülkével ellátott, önálló fürdőszobával rendelkeznek. Az igényes, tágas nappaliban és a hálószobában legfeljebb öt személy tud kényelmesen megszállni. A hálószobában egy új franciaágy, a nappaliban egy kényelmes, kinyitható sarokgarnitúra szolgálja a vendégek kényelmét. Mindkét helyiség sík képernyős televízióval (kábeltévé, DVD) rendelkezik. A tökéletes pihenéshez a szállás jó minőségű ágyneműt, ágyneműhuzatot, fürdőlepedőt, törülközőt biztosít. A konyharész konyhabútorral, étkezőasztallal, étkészlettel, edényekkel, főzőlappal, kávéfőzővel, mikrohullámú sütővel, mosogatóval, hűtőszekrénnyel, vízforralóval van ellátva. Az apartmanház teljes területén elérhető a WiFi szolgáltatás. Az apartmanok nemdohányzók. Dohányzásra a szobákhoz tartozó erkélyen van lehetőség. Az apartmanok egy részébe eredeti OTO flabélos vibrációs tréner gépek kerültek. A szobák felár nélkül foglalhatók, foglalási sorrendben töltik fel őket. A vendégek a saját szobájukban, díjmentesen, korlátlanul használhatják a berendezéseket. A gyerekeket a kertben játszótér várja, a felnőtteknek pedig grillezésre nyílik lehetősége. A szálláshely közelében található Gyógy- és Wellness Fürdőben élménymedencék, gyógymedencék, szauna-világ, gyerekmedence, fedett úszómedence, szabadtéri úszómedence és baba-világ várja a szórakozni vágyókat. Az apartmanoktól nem messze horgászatra is lehetőség nyílik.
Internet

• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya
• K&H SZÉP kártya
• MBH SZÉP kártya

Parkolás info

• Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

Kisállat bevihető

• Macska, 10 kg-ig: 500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
• Kis testű kutya, 10 kg-ig: 500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)

Étkezés

Az apartmanok nem rendelkeznek saját étteremmel, de a környéken több étkezési lehetőséget is találhatnak az éhes vendégek. A Várkapu Vendéglő 273 méterre, a Matróz Vendéglő 364 méterre, a Banya Tanya Étterem 508 méterre, a Nádasdy Vendéglő pedig 848 méterre található a szállástól.

Egyéb információ

3 éves kor alatt a szállás díjmentes.


A szálláshely 10% kedvezményt biztosít a Sárvári Gyógy- és Wellness Fürdő és a Kalandpark VIP belépőjegyeinek árából. A jegyek a Fürdő gyorskasszájában, sorban állás nélkül vehetők át.

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 15:00-22:00
Kijelentkezés: 8:00-10:00

Elérhetőség
HoldLux Apartmanok a térképen
9600 Sárvár, Hold utca 8-10./A.
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Magánszálláshely / Apartman
NTAK azonosító: MA20000785, MA20000683
Még több Október 23-i ajánlat Sárváron
HoldLux Apartmanok Sárvár
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: