Panoráma Étterem és Hotel, Békéscsaba

Október 23. (min. 1 éj)
Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj)
Ajánlat leírása
  • Szállás 
  • Reggeli
  • Parkolás 
  • Wifi
Teltház! Ez a csomag jelenleg nem foglalható!

Panoráma Étterem és Hotel, Békéscsaba

A Panoráma Hotel, Étterem és Snack Bár Békéscsaba határában, a 44-es elkerülő és Békéscsabát Gyulával összekötő gyorsforgalmi út találkozásánál helyezkedik el, a Lukoil benzinkút mögött.
Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj) Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj) Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj) Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj) Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj) Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj) Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj) Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj) Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj) Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj) Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj) Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj) Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj) Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj) Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba - Október 23. (min. 1 éj)
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása
A minden igényt kielégítő, családias hangulatú szálloda lehetőséget nyújt mind a kikapcsolódásra, mind az üzleti életre, de megtalálhatják számításaikat a számos programot kínáló Dél-Alföldi Régiónak köszönhetően a turizmus kedvelői is. A szállodában 14 darab 2 ágyas szoba és 2 darab De Luxe szoba szolgálja az Önök kényelmét, kikapcsolódását. A De Luxe szobák igény szerint 2, 4 vagy 6 ágyasak lehetnek, melyeket családosoknak vagy üzleti megbeszélésekhez egyaránt ajánlunk. A szobák megnyugtató hangulattal, és elegáns színeivel, minden igényt kielégítő fürdőszobával várja vendégeinket. Legkisebb vendégeinknek a szobában kiságyat, fürdetőkádat (tartóval), a kicsit nagyobb gyerekeknek WC -szűkítőt, bilit és kis zsámolyt tudnak biztosítani. Igény szerint a szobai konnektorokat érintésvédett dugaszolóaljzatokkal látják el. A szobák pótágyazhatóak.
Internet

• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya
• K&H SZÉP kártya
• MBH SZÉP kártya

Parkolás info

• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

Kisállat info

Kisállat nem vihető be

Étkezés

Otthonos hangulat, kellemes légkör, gyermeksarok - mindez egy helyen! A házban található 80 fős Panoráma Étterem kínálatában a hagyományos magyar fogások dominálnak. Az ételekhez a legfinomabb hazai és külföldi italkülönlegességeket kínálják Önöknek! Három fajta csapolt sörkülönlegességet - Staropramen, Leffe Dark, Belle-vue Kriek -, mintegy 30 fajta magyar bort az ország legjobb borászaitól és az igazi hungarikumot, a magyar pálinkákat is megkóstolhatják az ételekhez! A Panoráma Étterem méltó helyszín bármilyen esemény lebonyolítására, legyen szó akár üzleti megbeszélésről, akár családi ünneplésről. A 80 fő befogadására alkalmas étteremben üzleti tárgyalások, esküvői vacsorák, családi ebédek, bankettek, osztálytalálkozók, állófogadások, sajtótájékoztatók lebonyolítását is vállalják. Ne feledje: Gondoskodnak arról, hogy kitalálják és megvalósítsák az Ön számára legmegfelelőbb koncepciót!

Éttermi szolgáltatások: • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00-20:00
Kijelentkezés: 7:00-10:00

Elérhetőség
Panoráma Étterem és Hotel a térképen
5600 Békéscsaba, Gyulai út 84.
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Szálloda - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Három csillagos szálloda
NTAK azonosító: SZ19000723
Még több Október 23-i ajánlat Békéscsabán
Panoráma Étterem és Hotel Békéscsaba
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: